• projectgebied kleur
  • Afbeelding 025
  • DSC_0229
  • DSC_0042
  • snede bb site
  • snede cc site
  • 521_visualisatie_2010-01-24_vanuit gasthuisstraat
  • 521_visualisatie_2010-01-24_steegje in
  • 521_visualisatie-04_090415
  • Sinds 1990 hebben we in nauwe samenwerking met de eigenaar en bouwheer het binnengebied achter de Gasthuisstraat met mondjesmaat ontwikkeld en gerenoveerd. Een verlaten binnengebied op een AA-ligging in het winkelcentrum werd in de loop der jaren en met de stelselmatige verwerving van de omliggende panden stilaan een nieuwe groene pleisterplek in het centrum. De symbiose van een groene pleinparking, met woongelegenheid boven de winkels heeft een volledig nieuwe aangename plek in de stadskern doen ontstaan.

    Sinds 2007 werken we samen met Alfredo De Gregorio en René Daniels aan de verdere ontwikkeling van de site, kernwoorden blijven de harmonie met de omgeving en de stedelijke kleinschalige eigenheid. Het project zal tevens een versterking zijn van het historische centrum en winkelcentrum van Turnhout. De plannen uitgewerkt tot op vergunningsniveau illustreren dit.

     

    Turnhout | 1990 - 2012 

Site le bon