aid-logo-1588061136

Bedrijfsgebouw H

Het bedrijfsgebouw voor fabrikant en leverancier koeltechnieken bestaat uit een een productiehall en magazijn Als bouwhoogte wordt een dakrand van 14m aangehouden om de maximale benutting van het magazijn te garanderen. Vooraan waar de volledige hoogte overbodig is, is er een mezzanine voorzien. In het magazijngedeelte wordt deze mezzanine ook gebruikt als stockage, in de productie is de mezzanine voorzien thv elke verdiepingsvloer van het kantoor en zijn hier hoofdzakelijk de sociale ruimtes en technieken ondergebracht.

Het kantoorgedeelte aan de voorzijde bestaat uit 3 niveaus. Op de gelijkvloerse verdieping is er een zone voor ontvangst bezoekers, enkele landschap kantoren en een showroom waar de verdeelde goederen worden uitgestald.

Op het niveau +1 zijn de overige kantoren gevestigd, met het gelijkvloers verbonden door een open vide waarin tevens een trap naar dit niveau is voorzien. Niveau +2 is voorzien voor de directie met vergaderzaal, een refter voor bedienden en arbeiders en een trainingsruimte voor opleidingen aan eigen personeel en externen.

Bijzondere aandacht is besteed aan economische haalbaarheid van het project. Ook de veeleisende normen van bouwheer naar akoestiek, esthetiek en flexibiliteit maken dat het gebouw zowel qua inrichting als architectuur op een hoger nivo getild werden.

commercieel

Locatie: Lier

Jaar: 2016 - 2017

Fotografie: LucidLucid